Genel

Düğün Davetiye Modelleri

Sezonun düğün davetiye modelleri için en iyi seçimleri yapmanız oldukça kolaydır. Çiftlerin en önemli günleri olan düğün ve nikah günlerinde üzerinde düşünülmesi gereken konulardan bir tanesi de davetiye modelleridir. Davetiye seçimi ortaklaşa verilen bir karar olduğundan ortak zevklere göre belirlenmelidir. Ancak her davetiyenin taşıması gereken bir takım genel özellikler bulunmaktadır. Nitelik ve amaç olarak davetiye, düğün organizasyonunun yapılacağı yeri ve zamanı belirtmektedir. Bu sebepten ötürü yer ve zaman atlanmamalıdır. Bununla birlikte evlenecek kişilerin isimleri de oldukça önem arz etmektedir. Tüm bunların dışında özgürce ve arzunuza göre seçimler yapabilirsiniz. Birçok davetiye tarzı bulunmaktadır. Bunlar; basılan resim, yazı tipi, kullanılan materyal ve aksesuara göre değişkenlik göstermektedir. Geçmişten bugüne kadar hem popülerliğini koruyan davetiye üzerine bir çift altın alyans resmi gibi kendi modunuza ve düğününüzün konseptine göre davetiyeler hazırlanabilmektedir. Romantik model, klasik modeller, resmi model, sıra dışı ve yaratıcı modeller gibi sıralanabilecek birçok çeşit bulunmaktadır.

2017 Düğün Davetiye Modelleri ve Trendleri

2017 düğün davetiye modelleri olarak en çok tercih edilen ürünlerin başında geçmişe gönderme yapan vintage modeller olmaktadır. Beyaz dantelli 3 boyutlu kağıtlar, çiçek detayları ve dantel işlemeleri oldukça fazla rağbet görmektedir. Bunun yanı sıra kendinden zarflı, adeta origami tekniklerinden esinlenilmiş farklı katlama şekilleri olan davetiyeler ilgi çekici görünmektedir. Yüzlerce seçenek arasından seçim yapmakta zorlanan çiftler için birçok önemli ayrıntı bulunmaktadır. Bu küçük ayrıntıları göz önünde bulundurarak yeni bir davetiye oluşturabilir yahut var olan modeli revize edebilirsiniz. İlk olarak düğünün konseptine uygun seçimler yapılmalıdır. Davetiyeler de nikah salonların, salon düğünlerine, tekne düğünlerine veya kır düğünlerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Hal böyle olunca mekandan faydalanarak daha ağır, daha romantik daha sade yahut daha gösterişli davetiye çeşitlerini değerlendirebilirsiniz. Bununla birlikte çiçek, kurdele yahut dantel gibi detayları kullanmak istiyorsanız, gelinliğinizden ilham alabilirsiniz. Gelinlikten ve gelin çiçeğinden ilham alındığında tam bir konsept ve bütünlük oluşturulabilmektedir.

En Uygun Düğün Davetiye Modelleri

2017 düğün davetiye modelleri ile davetiye içerisine yazılan mani yahut şiir gibi detaylar genel olarak kullanılmamaktadır. Çiftler için anlamlı mısralar varsa kullanılmaktadır ancak genel olarak fazla talep olmamaktadır. Bunun yerine zarif ve kibarca kaleme alınmış bir davet cümlesi ve ilgi çekici aksesuarlar daha çok dikkat çekmektedir. Davetiye seçimlerinizi kişilere özel yapabileceğiniz gibi standart olarak da tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Düğün Davetiye Modelleri ve Fiyatları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

İlgili gönderiler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir